Fractie-avond ChristenUnie groot succes!

ChristenUniewoensdag 18 maart 2015 17:30

De fractie-avond van de ChristenUnie Amstelveen op maandagavond 9 maart in restaurant Kronenburg was een groot succes. Een zeer boeiende presentatie over het belang van de deltawerken en de waterschappen door Pieter Grinwis, fractievoorzitter van de ChristenUnie Den Haag, en een geslaagde afsluiting door stand-up comedian Jacob Spoelstra droegen bij aan een informatieve en gezellige avond.

Met een opkomst van ongeveer 20 leden werd de avond geopend met een welkomstwoord van Jacqueline Koops. Tussen de verschillende gangen door was er ruimte voor de fractieleden om zichzelf voor te stellen aan de leden en daarnaast uit te leggen wat zij precies doen voor de fractie van de ChristenUnie Amstelveen. Hierbij kwamen natuurlijk de op dit moment spelende vraagstukken van de Amstelveense politiek uitvoerig aan bod en was er uiteraard ruimte voor vragen en opmerkingen.

Na het hoofdgerecht gaf Pieter Grinwis met het oog op de aanstaande waterschapsverkiezingen een uitvoerige presentatie over het belang van de deltawerken en de waterschappen zelf. Ter afsluiting van de avond trad de christelijke stand-up comedian Jacob Spoelstra op.

Als fractie zijn wij erg enthousiast over deze geslaagde, gezellige avond waarbij er veel ideeën zijn geopperd en nieuwe contacten zijn gelegd. Wij willen u en jullie dan ook heel hartelijk bedanken voor jullie komst en zien uit naar de volgende fractie-avond.

« Terug