Stand van zaken juni 2022

unnamed (4).jpg07-06-2022 12:22 07-06-2022 12:22

Wij hebben een spannende en drukke tijd achter de rug. De spanning of wij wel mee konden doen met de verkiezingen. Daarna de spanning of we genoeg stemmen zouden halen. En dan de uitslag. Nodig voor 1 zetel, 925 stemmen. Helaas blijven veel kiesgerechtigde thuis en dat merken wij ook en komen uit op 875 stemmen. Maar door de verdeling van reststemmen krijgen wij er 50 bij om precies op 925 uit te komen. Het is een geschenk van God dat wij onze zetel behouden en de komende 4 jaar onderdeel van de gemeenteraad van Amstelveen mogen zijn.Dank aan allen die zich hebben ingezet om dit resultaat te bereiken, dank voor alle gebeden, dank voor de toezeggingen verder te helpen, dank voor de giften.

Door het wegvallen van Bert de Pijper is Henk Stoffels de nieuwe fractievoorzitter, met als burgerleden Dianne Hoefakker en Herman van Veelen. In een hele fijne harmonie zijn wij bezig te ontdekken waar wij Amstelveen mee van dienst kunnen zijn. Wij hebben een zeer intensief inwerk programma met o.a een geheel nieuwe vergader structuur. Verder hebben wij de beschikking over prachtige mensen die ons ondersteunen op het gebied van financiën, onderwijs, jeugdzorg, milieu, sport, mobiliteit, waterbeheer. Staat jouw expertise er niet bij en wil je wel helpen? Wij horen het graag.
 
Op dit moment (begin juni '22) is nog niet bekend welke coalitie Amstelveen gaat leiden. VVD, D66, PvdA en GVA zijn nog in gesprek met elkaar.

« Terug