Even voorstellen: Johan van Dalen

DSC_6873.jpg12-03-2022 08:14 12-03-2022 08:14

Mijn naam is Johan van Dalen, 72 jaar en al bijna 38 jaar getrouwd. Na een actieve periode bij de KLM -eerst bij IT en later bij Corporate HR- ging ik in 2012 met pensioen. De dagen werden en worden goed gevuld met bestuurlijke taken binnen mijn lokale kerk en het landelijke kerkverband. Bij het laatste gaat het vooral om arbeidsvoorwaarden, waaronder hun pensioenen, voor predikanten en kerkelijk werkers.

De ChristenUnie is mijn partij, vooral vanwege haar betrokkenheid bij en aandacht voor de kwetsbaren in de samenleving. Belangrijk voor mij is dat de partij de motieven voor haar handelen ontleent aan de Bijbel. Ook in Amstelveen levert de ChristenUnie een waardevolle bijdrage aan de sociale cohesie en dat willen we in de toekomst graag blijven doen!

Naast de zorg voor de kwetsbaren is er ook de zorg voor de Schepping. Zoals het er nu voorstaat, maken we die met z’n allen langzaam kapot en dat moet stoppen. Ook de ChristenUnie maakt zich sterk voor een duurzamer gebruik van grondstoffen, minder belasting van het milieu en een soepele overgang naar meer duurzame vormen van energie. Hoofdstuk 3 in ons verkiezingsprogramma, ‘Energie, klimaat en milieu’, spreekt mij bijzonder aan en verdient n.m.m. brede navolging.

Help ons onze doelstellingen te bereiken en stem bij de komende Gemeenteraadsverkiezingen op de ChristenUnie!

« Terug