Gebedsavond kiesvereniging Amstelveen en omstreken: 22 November

Biddenwoensdag 04 november 2015 15:56

Graag zouden wij als fractie u willen uitnodigen voor de gebedsavond van zondag 22 november om 20:00 voor de kiesvereniging van Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn en Aalsmeer.

Beste leden en/of andere geïnteresseerden,

Met ingang van zondag 22 november zouden wij graag met regelmaat gebedsavonden willen gaan organiseren voor de kiesvereniging van Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn en Aalsmeer. Als ChristenUnie geloven wij dat onze hulp en onze verwachting van God is. Gebed voor onze gemeenten en bestuurders is dan ook zeer belangrijk. Ook zullen de gebedsavonden een ontmoetingsplaats zijn waardoor het contact tussen leden, geïnteresseerden, fractie en vereniging bevorderd zal worden.

Als fractie van de ChristenUnie zijn wij dankbaar voor het initiatief dat getoond wordt door verschillende leden met betrekking tot het organiseren van de gebedsavonden. Als fractie streven wij ernaar om samen met u en jullie te werken aan een toekomst waarin de normen en waarden van de Bijbel een centrale plaats mogen innemen in onze gemeenten.

Wij zouden u en jullie dan ook van harte willen uitnodigen op zondag 22 november om 20:00 voor de gebedsavond!


Met vriendelijke groet,


De fractie van de ChristenUnie Amstelveen

Waar?

Badlaan 8
Amstelveen

Wanneer?:

Zondag 22 november, 20:00 

Labels

« Terug

Reacties op 'Gebedsavond kiesvereniging Amstelveen en omstreken: 22 November'

Stoffels, H. (Henk) [108592]
Geplaatst op: 05-11-2015 10:39
Ik kom.

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.