CU op campagne: de aftrap - Joël Voordewind bezoekt Amstelveen

Joel Voordewind in gesprekmaandag 03 maart 2014 16:13

Op zaterdag 1 maart jl. voerde het campagneteam van de kiesvereniging van de ChristenUnie, waaronder wethouder Jacqueline Koops en gemeenteraadslid Bert de Pijper samen met het Tweedekamerlid Joël Voordewind in het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart a.s., campagne in het centrum van Amstelveen. Het campagneteam bezocht eerst woon- en zorgcentrum Nieuw-Vredeveld, alwaar ook het CU-kopstuk werd ontvangen.

De zorg voor de oudere en afhankelijke medemens is voor de komende verkiezingen een centraal thema van de CU. Er is de Christen Unie alles aan gelegen, deze kwetsbare doelgroep er niet bij te laten inschieten, nu hun lot voor een groot deel in handen van de gemeente komt te liggen. Daarom bezocht het campagneteam eerst de bewoners van Nieuwe Vredeveld.

De bewoners werden gefêteerd met koffie, thee en Christen Unie-gebak, dat speciaal voor deze gelegenheid was gemaakt. Joël Voordewind en de mensen van het campagneteam voerden gesprekken met de bewoners en zetten hun standpunten uiteen.

Vervolgens toog het gezelschap naar het Stadshart, alwaar de bibliotheek werd aangedaan. Bezoekers van de bibliotheek werden uitgenodigd tot een discussie. De resterende gebakjes werden daarbij aangeboden.

Wie er nog een appeltje te schillen had met de politiek, kreeg van de ChristenUnie een heerlijk gezond appeltje overhandigd en kon zo het gesprek met de vertegenwoordigers van de ChristenUnie aangaan. Er ontstonden levendige gesprekken met aanwezigen. De ChristenUnie heeft geloof voor de Amstelveense samenleving. Om die reden heeft het verkiezingsprogramma de titel “Geloof in Amstelveen”.

Met de bezoeken van het campagneteam aan Nieuw Vredeveld en aan de bibliotheek heeft de ChristenUnie haar boodschap in de aanloop naar de verkiezingen neergezet. “De ChristenUnie heeft geloof voor Amstelveen!”

Maria Vlaar, lid van het campagneteam van de ChristenUnie.

« Terug